Comedy Night met Rayen Panday & Alex Ploeg
17:00 to 22:00 - 18 juli 2021

Rayen Panday
Rayen Panday is bekend als cabaretier. Momenteel tourt hij door het land, met alweer zijn vijfde cabaretvoorstelling, getiteld 'Trigger'. Hij is tevens bekend van zijn shows op Netflix, waaronder zijn eigen 'Netflix Specials Live’.

Rayen is in 1983 geboren in Zaandam. Tijdens zijn rechtenstudie doet hij 2008 mee aan een open podium stand-up comedy, iets wat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival 2008 waar hij in de finale de Persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian en cabaretier. In 2010 wordt hij een vaste kracht van het Comedy Café in Amsterdam en begint aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken. Naast zijn theatervoorstellingen is hij tevens bekend van zijn vele optredens in TV-programma’s en op festivals als Lowlands en Paaspop. Sinds 2016 is hij lid van de Comedytrain.

Alex Ploeg
Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Oja en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet. Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen.

Nu is hij terug met een nieuw theaterprogramma. Harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over het EGO in al zijn vormen. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

Beide cabretiers zullen een show van 3 kwartier verzorgen, de muzikale invulling voor de rest van de avond zal door dj Dominic Graat verzorgd worden.

Tickets kosten €24,50 p.p. en zijn per tafel van 2, 4 of 6 personen te bestellen.
Bestel je tickets voor de Comedy Night met Rayen Panday en Alex Ploeg via www.loungeatthepark.nl/tickets

Organizer

Export