Martijn Fischer & band zingt hits van Hazes
17:00 to 23:00 - 23 juli 2021

Martijn Fischer & band zingen hits van Hazes, live op 23 juli Lounge @ The Park!

Martijn Fischer studeert in 1997 af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie verdiende hij zijn brood met het zingen in een feestband. Na zijn studie werkt hij bij theatergezelschappen zoals het RO theater en het Nationaal Toneel met regisseurs als Matthijs Rümke, Peter de Baan en Pieter Kramer. Zo is hij te zien naast Tjitske Reidinga, Loes Luca en Peter Blok in de stukken De Ingebeelde Zieke en Augustus Oklahoma van de Utrechtse Spelen. Hij heeft ook op de planken gestaan met het gezelschap De Verleiders met de voorstelling Slikken en Stikken. Na in het land voor zo’n 50 vrijwel overal uitverkochte zalen gespeeld te hebben, stonden ze ook nog 14 dagen lang in theater Carré voor een uitverkocht huis.

Op televisie en het witte doek was Martijn te zien in o.a. Baantjer, Afblijven!, Gooische Vrouwen en Vrijland. In 2013 zingt hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij op in de Ziggo Dome tijdens vier uitverkochte concerten Holland zingt Hazes.

Martijn heeft ook André Hazes gespeeld in de Joop van de Ende musical Hij Gelooft In Mij. De succesvolle musical is ruim 2 jaar te zien in het Amsterdamse De la Mar Theater. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Ook voor zijn rol als Andre Hazes in de film Bloed Zweet en Tranen wordt Martijn beloond met een Gouden kalf.

De afgelopen tijd heb je Martijn kunnen zien in tv series als Vechtershart en Petticoat en een heel lijstje films waaronder; Rokjesdag, Onze Jongens, Dikkertje Dap en Mannen van Mars. Ook speelde hij de rol van Jezus in the Passion. De komende tijd komen er weer een aantal series uit waarin Martijn te zien zal zijn zoals; De slet van 6 VWO, te zien bij de AVROTROS op NPO3.

En natuurlijk is Fischer op tour met een 6 koppige band waar zij alle Hits van Hazes voor je zingen!

Op vrijdag 23 juli staat hij op het podium van Lounge @ The Park! Deze wil je niet missen!

Bestel je tickets snel via www.loungeatthepark.nl/tickets

Organizer

Export