Lounge @ The Park presents Guilty Pleasure’ met o.a Vunzige Deuntjes Soundsystem
17:00 to 23:00 - 17 juli 2021

Vunzige Deuntjes Soundsystem

Het beste van Vunzige Deuntjes, en een beetje extra: ons Soundsystem weet natuurlijk als geen ander wat er nodig is om van iedere dansvloer een vunzig valhalla te maken. Vunzige Deuntjes Soundsystem wordt gevormd door vunzige veteranen DJ Raynor Bruges en MC Earl Panka, die in wisselende samenstellingen als act het muzikale verlengstuk zijn van de Vunzige Deuntjes-formule. Wat begon als een extraatje tijdens de club-events van Vunzige Deuntjes, groeide met de tijd uit tot een op zichzelf staande act, met dito following.

Ook buiten de Vunzige Deuntjes-edities is het Soundsystem inmiddels een act van formaat, met optredens op onder andere Mysteryland, Amsterdam Open Air, By The Creek, en een jaarlijkse zomertour langs alle hotspots aan de Middellandse Zee.

Ook de studio is voor Vunzige Deuntjes Soundsystem geen onbekend terrein: met de tijd zijn dan ook al aardig wat producties van eigen hand verschenen, wat heeft geresulteerd in samenwerkingen met onder andere F1rstman, DJ WEF, Devarsity, Luca Gilliot en Jasha Rudge

Deze avond zal gehost worden door het duo Carte Blanq.

Bestel nu snel je tickets via www.loungeatthepark.nl/tickets

 

Organizer

Export

0 Comments
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *